Werkwijze

Uw marketeer moet uw business kennen.

Zo kunt u marketingklussen makkelijk uitbesteden. Het is daarom lucratief om uw marketing in abonnementsvorm in te kopen. Optimaal zelf! Tussen een vaste medewerker en puur uitbesteden in.

Zo weet u van te voren waar u op kunt rekenen!

Uw marketingabonnement

Hiermee heeft u de zekerheid dat uw acties en on- en offline marketingmiddelen op termijn effectief en onderhouden blijven. En uw marketeer kent u en weet wat ú wilt!

Afspraak maken?

Eenmalige klus?

Ook prima! Door mijn veelzijdige marketingervaring ben ik in staat snel tot resultaat te komen.

Afspraak maken?

Kennismaken

Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek verkennen we uw opdracht of vraagstuk. We bekijken uw project vanuit uw wensen, bedrijf, doelen en doelgroepen. Belangrijk is dat u mij vertelt welk doel u wilt bereiken. We zoeken naar de onderscheidende elementen van uw bedrijf of instelling.

Voorstel

De informatie werk ik uit in een compact voorstel. In het voorstel beschrijf ik welke doelen bereikt moeten worden en hoe dat gaat gebeuren. Daarna zet ik mij in om uw wensen en keuzes te realiseren.

Realisatie

De acties worden zoals afgesproken en tijdig door mij gerealiseerd. Mochten er onderweg ontwikkelingen zijn, dan houd ik u op de hoogte, zodat u tijdig kunt bijsturen.

Geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter en ik neem contact met u op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Werk met mij samen zoals het u past.

  • U weet bij mij van te voren waar u aan toe bent.
  • Mijn kwaliteitsbelofte zorgt ervoor dat ik keer op keer mijn grenzen verleg om aan de wensen van mijn opdrachtgevers te voldoen.
  • Samen met mij maakt u de grootste kans om doelstellingen ook echt te bereiken.
  • Het is altijd meer dan afgesproken!

Samenwerken in vertrouwen!